Blogger Template by Blogcrowds.



Sinopsi:Els materials i/o elements presents en les obres són pètals, vernís, paper de diari i la figura femenina. Figures concentrades en si mateixes, en estat de “hipnotismo”, fragments de paper com components modificables, traslladables, retallades discursives sobre la realitat, a manera de trama, de brodat de paraules, descripcions, opinions sobre fets que componen la realitat textual quotidiana. Avasalladora, cobreix la Figura o, a manera d'escenografia, es presenta contigua a la mateixa on es descobreix l'acció que estructura el quadre, el fet, el que es presenta de real i vital en la pintura. Dinamisme en contraposició al compacte plànol de text periòdic. Pètals de flor com expressió final del sorgiment, del despertar a la vida, cobertscobrits per vernís, preservats, aïllats del seu context habitual, detenint el temps en una espècie de coleccionismo presentat per a la seva observació. Pètals i vernís configuren un tot orgànic que exposa tota la seva materialitat i conseqüent encasti conceptual en relació a la Figura. Semblés que l'essència de la mateixa es materialitzés en el plànol del conjunt de pètals. Observables, enfront d'ella, a la seva al voltant. Aquesta interpretació s'ajusta a l'aparença de màscara o de cert mutisme d'alguns dels cossos. Espècie de mirall, de reflexió cos-ànima, d'acte-contemplació, de donis-cubrimiento. Figures impàvides, detingudes en l'experimentació del buit, de la solitud, de la indagació sobre la seva naturalesa i la naturalesa de les coses.
Lucrecia Lliteras Rondón: Llicenciada en Arts Visuals per l'Institut Universitari Nacional de l'Art, Argentina. Professora d'Escultura, rebuda en l'Escola Nacional de Belles Arts “Prilidiano Pueyrredón”. Va realitzar estudis de Postgrau en la Facultat Llatinoamèrica de Ciències Socials en relació a Gestió I Polítiques en Cultura i Comunicació. Actualment, continua la seva formació de Màster a Barcelona, sobre Estudis Comparats en Literatura, Art i Pensament. En el seu país va exercir com Professora en “Experimentació en Producció de Missatges Visuals” i “Ofici i Tècniques de les Arts Visuals” en les càtedres de Pintura i Escultura de l'Institut Universitari Nacional de l'Art. Des de 1997 a participat en diverses exposicions en relació al desenvolupament de la seva obra, grupal o individualment, arribant a unes quinze en l'actualitat. entre Argentina i Barcelona.

www.lanticteatre.com en "Programa"

5 comentarios:

Nuevamente,FELICITACIONES!!!.Sabes muy bien la alegria inmensa que siento cuando Lucrecia Literas Rondon muestra su obra.¡Exitos!!para esta nueva puesta.A pesar de la distancia,estare muy junto a vos.Jauregui presente!

lunes, 31 marzo, 2008  

Nuevamente...FELICITACIONES!!.Sabes muy bien,la alegria intensa que siento cuando muestras tu obra.Exitos!para esta puesta.Estare,aunque a la "distancia",muy cerca tuyo.Esas mujeres...que bellas!.Esos petalos...cuantos recuerdos!.
Maria,la de los pagos de Jauregui.

lunes, 31 marzo, 2008  

En literatura....
aliteraciones.....
lucrecia literas...
figuras literarias...




Gus

lunes, 07 abril, 2008  

te quiero, papu!!!!

lunes, 07 abril, 2008  

te quiero, papu!!!!

lunes, 07 abril, 2008  

Entrada más reciente Entrada antigua Inicio