Blogger Template by Blogcrowds.

10 de sept.

Especialment en aquest any dedicat al diàleg intercultural, hem volgut fer, dins del programa “Circuit NomadArt”, un modest però especial homenatge a les dones.I punt. Senzillament això. Ni més ni menys.Per mitjà d’una exposició itinerant, volem mostrar la particular visió i expressió de 10 artistes europees i llatinoamericanes, que destaquen pel seu treball entorn les dones. Seran 50 peces artístiques de diverses disciplines, més un poema visual de la ideòloga i curadora del projecte: Queral Bardet.No és la nostra intenció entrar a debatre, ni filosofar sobre teories i pràctiques artístiques contemporànies en la societat postmoderna que “bla bla bla...”Tan sols volem que el públic vingui a gaudir d’una exposició, que apela als seus sentits. Sense pretensions. Simplement desitgem que es produeixi una aproximació sensible a una proposta feta des del cor. Des del cor de 10 dones de 10 ciutats diferents d’aquest planeta, que tenen molt per a dir-nos.Disposarem d’ obra, que ens donarà una aproximació a la sensibilitat de les artistes següents:
Lucrecia Literas (Argentina-Catalunya)
Adriana Ospina (Colombia)
Caterina Zacchetti (Italia)
Gloria Martha Mariño (Argentina)
Martha Zylbersztejn (Argentina)
Alicia Alba (Argentina)
Florencia Bosio (Argentina-Catalunya)
karin Barrera (Chile)
Mariana Buchin (Argentina)
Yasbel Perez (Cuba)
i la participació especial de Queral Bardet (Catalunya), idéologa i curadora del projecte.
Us esperem a la inauguració el dimecres 10 de setembre a les 19,30hs. al Centre Civic Fort Pienc de Barcelona. Podreu gaudir de l´exposició fins al dissabte 27 de setembre.
Com sempre ens ha passat a la nostra organizatió, els projectes més bonics i de més impacte humà, són els que menys suport institucional reben. No sabem quina és l´equació... però sempre acabem fent projects artístics aplaudits a tot nivell, duts a terme gràcies al fet que son tossudes, obstinades, i perquè veritablement creiem en allò que fem. Ho tenim més que comprovat: és més necessari l´entusiame que hi posem darrere els projectes... que no pas els diners per fer-los possibles (que tot sigui dit de pas, com en aquest cas, mai rebem). Aixi mateix, volem agraïr de manera molt especial la participació de les artistes, les veritables "mujheroes" d´aquest projecte. Us esperem el 10 de setembre!

0 comentarios:

Entrada más reciente Entrada antigua Inicio